UPS Sommargasque

11223770_1174598702553191_5133252931879761414_o

Den 24 maj bjuder EKen och UPS in till terminens sista gasque: Sommargasquen!

Ta tillfället i akt att, för en sista gång den här terminen, gå på en hejdundrande sittning innan vi skiljs åt över sommarmånaderna. Vad är väl ett bättre avslut på denna termin och detta år? För vissa är det ett avslut på det första bland många år i Uppsala och för andra kanske det är ett sista tillfälle att träffa vännerna innan utbyten och uppehåll.

Som traditionen bjuder kommer det att sjungas, ätas god mat, spexas, dansas och mycket mer! Detta är även ett utmärkt tillfälle att visa upp Uppsala och pol kand för din syster eller bror, kusin eller vän. Det kommer nämligen finnas möjlighet för dig som köper biljett att bjuda med en person som inte behöver vara UPSare, eller ens student! Passa även på att träffa polstudenter från Stockholm då ett gäng från SUPS kommer vara med oss under denna fantastiska kväll. Och så självklart, pedagogikpriset delas ut! Denna fantastiska möjlighet och kväll vill ni inte missa!!

INFO
Tid: 18 dk – 01
Plats: Gästrike-Hälsinge nation
Klädkod: Kavaj
Biljettpris: 389 kronor

OBS att det inte kommer finnas släppbiljetter till salu, endast sittningsbiljetter som ger dig en plats på såväl middagen som släppet OBS

Kom till Eko och haffa din biljett till dig och din plus en på måndag den 25/4 eller onsdag den 27/4 – exakt tid kommer snart! (Endast kortbetalning)